Com ho fem?

L’abordatge SIRPA consisteix en un Programa de recuperació del dolor o de les afeccions cròniques fet a mesura del subjecte

Dissenyat només per a vosté i les seues particularitats, basat en els últims avanços de les neurociències, en què progressivament vosté anirà reprenent la confiança en si mateix i deixant el dolor crònic arrere, amb la seguretat que no es repetirà ja que ha anat a solucionar-ho en el fons: en la causa.

Tot això, sumat al tractament mèdic que ja estiga rebent; perquè des d’aquest abordatge vosté no ha d’escollir sinó sumar, cosa que explica l’eficàcia dels resultats amb els nostres pacients.

Consulte sempre el seu metge per a descartar una infecció, càncer, fractures i trastorns autoimmunes abans de contactar amb nosaltres.

El Programa:

Pas 1

Contactar amb nosaltres per correu electrònic o per telèfon mostrant-hi el seu interés, perquè li responguem o aclarim tot el que necessita saber (preus, horaris, etc.) per a continuar endavant…

Pas 2

Per tal de disposar d’una història clínica detallada, tot seguit li enviarem un qüestionari per correu electrònic (o bé pot passar per la clínica a recollir-lo), que una vegada completat em tornarà. I al mateix temps li farem arribar determinades lectures i vídeos que l’ajudaran a tenir una comprensió total d’aquest nou enfocament.

Pas 3

Mantindrem una consulta de 90 minuts (cara a cara, per telèfon o Skype) sobre les dades recopilades en la història clínica, a partir de la qual se li dissenyarà un programa de recuperació a mesura, en què atendrem les qüestiones més importants generadores d’estrés físic o emocional en la seua vida i li ensenyarem tècniques que l’ajudaran a escoltar els símptomes i a alliberar la càrrega emocional i/o física que hi subjau.

Eventualment, i si cal, el tractament podria incloure suaus tocs en l’esquena (bioespinología) o les articulacions (osteopatia), per a ajudar a fer que el sistema nerviós s’autoregule. (Aquest punt no es pot realitzar amb les consultes fetes a distància)

Hi ha circumstàncies en què li podem recomanar que visite altres terapeutes que puguen oferir-li suport expert i específic en certes àrees, com a part del procés de curació.

Pas 4

Revisar periòdicament per correu electrònic o per telèfon la realització del programa.

Pas 5

Consultes de seguiment de 60 minuts (cara a cara, per telèfon o Skype) a l’hora acordada, per revisar el seu progrés.

El programa es pot realitzar en persona o a distància.